Prijava na obvestila in novičnike

Želim se naročiti na:

O svojih dejavnostih vas lahko obveščamo tudi po elektronski pošti. Če se želite naročiti na naša obvestila ali novičnike prosimo, izpolnite spodnji obrazec.

Obrazec pošlje na naš elektronski naslov samo v obrazec vpisane podatke. Vnosi se ne shranjujejo v bazo podatkov, ampak jih prejmemo na elektronski naslov, kjer se v roku 30 dni po vnosu na portal, le-ta izbriše. Vaš elektronski naslov shranimo v seznam prejemnikov novic v Mailchimp, kjer se hrani do vaše odjave od novic oz. preklica.

Vedno pa lahko stik z nami navežete tudi na družbenih omrežjih: na našem Facebook profilu ali Twitter računu.

Privolitev za elektronsko obveščanje

S prijavo na naše novice in obvestila se strinjate s pravili uporabe osebnih podatkov po Splošni uredbi EU o varstvu podatkov – GDPR (General Data Protection Regulation). Vaš elektronski naslov uporabljamo zgolj za potrebe obveščanja prek e-novic in ga bomo hranili do vašega preklica oziroma do uveljavljanja pravice do izbrisa.

Vaših podatkov ne delimo s tretjimi osebami. Vaši osebni podatki so v Umanoteri obravnani z največjo mero zaupnosti. Do podatkov lahko z geslom dostopajo zgolj zaposleni v Umanoteri ter pogodbeni izvajalci, s katerimi je Umanotera v sklenjenem razmerju. V skladu z uredbo GDPR imate pravico, da do svojih osebnih podatkov dostopate in jih urejate. Kontaktirate nas lahko kadarkoli želite, če vas zanima, katere vaše podatke imamo in kako jih uporabljamo. Prav tako lahko od nas kadarkoli zahtevate, da vaše podatke popravimo ali jih izbrišemo iz seznama.

Vaše podatke obdeluje Umanotera, Slovenska fundacija za trajnostni razvoj, Trubarjeva 50, 1000 Ljubljana, tel.: 01 4397 100, e-naslov: info@umanotera.org.