Telefon

01 439 7100

Kako do nas?

Peš

Iz središča Ljubljane do naše pisarne vodi prijeten sprehod mimo Prešernovega spomenika, po Trubarjevi ulici vse do pisarne Umanotere. Prešernov spomenik je od Umanotere oddaljen 10 minut hoje. Z glavne avtobusne in železniške postaje je do Umanotere približno 10 min hoje po Resljevi cesti, kjer na semaforju pred Zmajskim mostom pot proti Umanoteri zavije levo na Trubarjevo ulico. Od tam je pisarna oddaljena le še 1-2 minuti hoje.

S kolesom

Iz starega mestnega jedra je dostop do Umanotere možen ob reki Ljubljanici, kjer je urejena kolesarska steza. Do Umanotere sta v obe smeri urejeni kolesarski stezi po Prešernovi cesti in Šubičevi ulici. Dostop za kolesarje je predviden s strani Vidovdanske ulice, kjer so urejena tudi stojala za kolesa.

Z avtobusom

Najbližje postajališče mestnega avtobusa je na Ilirski ulici, kjer ustavlja avtobus številka 5. Postajališče je od Umanotere oddaljeno minuto hoje.

Z avtomobilom

Širše območje leži v modri parkirni coni, zato je na okoliških ulicah mogoče le kratkotrajno parkiranje. Na parkomatih je mogoče plačati za največ dve uri. Najbližje javno parkirišče je garažna hiša na Komenskega ulici.