9. eko podjetniško jutro na sejmu Green

V sodelovanju s Pomurskim sejmom vas vabimo, da svojo trajnostno zamisel ali zeleni izdelek predstavite na 2. sejmu trajnostnih tehnologij in zelenega življenjskega sloga GREEN ter sočasnem POMLADNEM SEJMU gradbeništva, energetike, komunale in obrti, ki bosta v Gornji Radgoni od 26. – 29. marca 2015. Umanotera organizira na sejmu Eko podjetniško jutro z metodo proaktivne kavarne v petek, 27. 3., zjutraj.

Pomurski sejem omogoča partnerjem Umanotere, zelenim podjetnikom na začetku svoje trajnostne poslovne poti, brezplačno predstavitev na sejmu. Tisti, ki boste izrazili interes za sodelovanje in boste po mnenju organizatorja ponudili primerne vsebine in izdelke, se boste lahko predstavili na skupnem razstavnem prostoru, na katerem boste ob svojem pultu predstavili trajnostne izdelke oz. zamisli.

Zelenim podjetnikom, ki imate že registrirano dejavnost in lahko namenite nekaj sredstev za promocijo, pa bo Pomurski sejem omogočil razstavni prostor pod pogoji, s katerimi bo pokril zgolj neposredne stroške opreme in priključkov.

Vabimo vas, da izrazite svoj interes za sodelovanje tako, da Miranu Matetu, GSM: +386 (0)41 263 107, E: miran.mate@pomurski-sejem.si, do vključno 19. 2. 2015 po elektronski pošti pošljete svoje kontaktne podatke in kratek opis dejavnosti oz. izdelkov, ki jih želite predstaviti na sejmu GREEN.