9. Eko podjetniško jutro: projekti za povezovanje podjetnikov

Vabimo vas na 9. eko podjetniško jutro: V SLOGI JE MOČ – Proaktivna kavarna za sodelovanje in povezovanje podjetnikov, ki bo v petek, 27. marca 2015, ob 9. uri na sejmu trajnostnih tehnologij in zelenega življenjskega sloga GREEN, Pomurski sejem v Gornji Radgoni.

Letošnji sejem GREEN bo še bolj posvečen zelenemu podjetništvu, zato bomo prav tam organizirali naše 9. Eko podjetniško jutro. Iskali bomo ideje, ki povezujejo. Kje je moč podjetniške sloge? Se sploh splača povezovati? Kako velik je vpliv enega podjetja ali pa več povezanih? Kakšen vpliv ima podjetje na lokalno skupnost in ona nanj?

Vabimo vas, da skupaj odkrijemo podjetniške priložnosti, ki izhajajo iz partnerskega sodelovanja in povezovanja.

Odgovore na vprašanja bomo tokrat iskali z metodo proaktivne kavarne: kdor bo želel, bo zbrani druščini na kratko predstavil idejo, ki se mu rojeva (ali project, ki bi ga želel pokreniti naprej; ali pa žgoč življenjski izziv) – nekaj, kar bi povezalo podjetnike. Prostora bo za toliko idej, kot bo mizic. Vsi drugi razen idejnih vodij pa krožijo od omizja do omizja ter v vodenem procesu pomagajo nadgrajevati predstavljene ideje v smeri optimalne rešitev. Proaktivno kavarno bodo vodili predstavniki Društva moderatorjev Slovenije.

Dogodek je odprtega tipa, na njem pa udeleženci izmenjajo svoje znanje in delijo izkušnje. Udeležba je brezplačna,prijave pa sprejemamo do zasedbe prostih mest. Za lažjo organizacijo prosimo za potrditev do ponedeljka, 24. 3., z izpolnjeno spletno prijavnico. S pravočasno prijavo si boste zagotovili tudi brezplačno vstopnico za sejem trajnostnih tehnologij in življenjskega sloga GREEN ter Pomladni sejem gradbeništva, energetike, komunale in obrti. Dodatne informacije na tel.: 01 4397 100

Celotno vabilo je tudi na tem spletnem naslovu.