Glas ljudstva: Javne tribune za oblikovanje zahtev političnim strankam

Umanotera je ena izmed skoraj 100 podpisnic iniciative Glas ljudstva, v okviru katere bomo v predvolilnem času s konkretnimi zahtevami za izboljšanje družbene, politične, ekonomske in okoljske situacije v državi nagovorili politične stranke. Organizacije smo se skupaj zbrale z namenom, da v predvolilnem času s konkretnimi zahtevami za izboljšanje družbene, politične, ekonomske in okoljske situacije v državi nagovorimo politične stranke. Z namenom dokončnega izoblikovanja zahtev političnim strankam je iniciativa v preteklih tednih organizirala štiri javne tribune.

  • Tema prve javne tribune je bila Okolje in zeleni razvoj (26.11.2021), na interaktivnem dogodku pa je sodeloval tudi Andrej Gnezda iz Umanotere.
Več informacij o iniciativi in o naših zahtevah najdete na spletni strani https://glas-ljudstva.si/, ki bo skozi predvolilno kampanjo beležila strankarske zaveze ter volivkam in volivcem nudila vse potrebne praktične informacije, da se lahko volitev udeležijo informirano in čim bolj množično.
Več o razlogih Umanotere za povezovanje v Glas ljudstva pa na povezavi.