LETNO DELOVNO SREČANJE KRANJSKIH GOSTINSKIH PONUDNIKOV [VABILO]

Po uspešni izvedbi zelenega kulinaričnega dogodka Kranjska dolga miza, s katerim so v Kranju zaorali ledino na področju organizacije podnebju prijaznejših turističnih dogodkov v Sloveniji, v Zavodu za turizem in kulturo Kranj že načrtujejo njegovo ponovitev. Ker se zavedajo pomena sodelovanja širokega kroga gostinskih ponudnikov, zato v sodelovanju z Umanotero vabijo na

LETNO DELOVNO SREČANJE KRANJSKIH GOSTINSKIH PONUDNIKOV,

ki bo potekalo v ponedeljek, 11. aprila 2022, od 8.30 do 11.30,
V Gostilni Rekar, Zasavska cesta 13, 4000 Kranj.

V prvi uri bosta Nika Tavčar in Renata Karba iz Umanotere predstavili, kakšen vpliv imajo podnebne spremembe na hrano in kakšna tveganja prinašajo destinaciji Kranj. S pomočjo številnih domačih in tujih primerov bosta orisali, kako je gastronomija lahko podnebju prijaznejša in zakaj takšna gastronomija ni modna muha, ampak neizogiben trend.

V drugem delu srečanja vas vabimo, da nam predstavite vaše trenutne poslovne izzive in potrebe. Zbiramo predloge za Kranjsko dolgo mizo, ki je letos predvidena v juniju. Vse, kar smo se lani naučili in kar nam je zdrsnilo, si želimo letos nadgraditi. Predstavili bi vam radi tudi naše prihodnje marketinške korake na področju kranjske gastronomije.

Obširnejše vabilo najdete na povezavi tukaj.

Vašo udeležbo, če še niste, potrdite do petka do 12.00, na e-naslov polona.abram@vistikranj.si, na katerem smo vam dosegljivi tudi za vsa dodatna pojasnila.

 

Fotografija: Luka Kotnik

 
Delavnica bo izvedena v sodelovanju z Umanotero v okviru programa podpore občinam, ki ga izvajata Umanotera in društvo Focus v okviru projekta LIFE IP CARE4CLIMATE (LIFE17 IPC/SI/000007), ki je integralni projekt, sofinanciran s sredstvi evropskega programa LIFE, sredstvi Sklada za podnebne spremembe in sredstvi partnerjev projekta.