Nacionalna konferenca o podnebju prijaznejši pogostitvi na dogodkih [VABILO]

Umanotera, Slovenska fundacija za trajnostni razvoj v sodelovanju
s Convento, Kongresnim uradom Slovenije in Turizmom Ljubljana
vabi na nacionalno konferenco

MIZICA, POGRNI SE!

PODNEBJU PRIJAZNEJŠA POGOSTITEV NA DOGODKIH

v četrtek, 31. marca 2022, od 9. do 12.30 ure
Grand Hotel Union, Ljubljana

Domači in tuji predavatelji nam bodo predstavili pomen in koristi podnebju prijaznejše pogostitve na dogodkih ter delili svoje praktične izkušnje s tem, kako prek ponujene hrane zmanjšati vpliv dogodkov na podnebje. Skozi predstavitve dobrih praks in razpravo z gosti bomo spoznali, kako se tega lotevajo pionirji na naših mizah, v delavniškem delu pa bomo skupaj poiskali konkretne vzvode za razmah podnebju prijaznejših pogostitev pri nas.

Vabilo s programom je na voljo na tej povezavi.

Na konferenco se prijavite na prijavnici.


Udeležba na konferenci je zaradi aktualnosti teme, obilice informacij in bogatih praktičnih nasvetov sodelujočih še posebej priporočena organizatorjem in kreatorjem dogodkov (podjetja, javne ustanove, nevladne organizacije), ponudnikom cateringov, hotelirjem in vsem, ki organizirate večje ali manjše dogodke.

Udeležba na konferenci je brezplačna. Prevod iz angleškega jezika je zagotovljen.
Dodatne informacije pri Niki Tavčar na 01 439 4890, nika@umanotera.org.


Konferenco organizira Umanotera v sodelovanju s Convento, Kongresnim uradom Slovenije in Turizmom Ljubljana v okviru projekta “Climate Action to the Table”, ki je del European Climate Initiative (EUKI, www.euki.de) nemškega ministrstva za gospodarstvo in energijo (BMWK). Vsebina ne odraža pogledov BMWK.