Nov Umanoterin obvestilnik

Ste vedeli, da Umanotera že 6 let pošilja svoje novice v obliki obvestilnika? Konec lanskega leta smo svoj obvestilnik osvežili z novo podobo, prav tako pa smo vanj dodali dve čisto novi, zanimivi kategoriji.

 

Umanoterin obvestilnik vedno začnemo z uvodom, v katerem nagovorimo svoje prijatelje, podpornice, partnerje in so-aktivistke. V njem povzamemo dogajanje preteklih tednov, novice svežega obvestilnika in zapišemo kakšno misel.

Sledi kategorija “Kaj izpostavljamo?”, v kateri predstavimo pretekle, trenutne in bodoče aktivnosti Umanotere, ki jih opremimo s fotografijami in povezavami do več informacij.

 

 

 

 

 

 

 

 

V kategoriji “Kje ste nas lahko zasledili?” zaobjamemo izbor naših medijskih pojavljanj in gostovanj na dogodkih. Do člankov vas pripelje klik na posamezne barvne vrstice.

 

 

 

 

 

 

 

Čisto nova kategorija obvestilnika je “Kaj smo kuhali?”, v kateri predstavljamo recepte, ki smo jih lansko leto v okviru projekta Podnebni meni zbrali v knjigi receptov z naslovom Babičina podnebna kuharica. Receptom pritaknemo tudi kakšen nasvet za podnebju prijaznejše kuhanje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Še ena novost preobraženega obvestilnika je kategorija “Zeleni sistem delovanja”, v kateri predstavljamo načela iz istoimenskega dokumenta, ki mu pri svojem delovanju in organiziranju pisarne sledi Umanotera. V tej kategoriji lahko dobite koristne ideje tudi za svoje gospodinjstvo ali pisarno. 

 

 

 

 

 

 

Na repu obvestilnika ostaja stara kategorija “Predlog za začinjenje dneva”, v kateri delimo zanimive videe ali članke s področja okolja in varovanja narave – a take, za razvedritev.

 

 

 

 

 

 

Celoten decembrski obvestilnik si lahko ogledate in preberete na tej povezavi.

Arhiv vseh Umanoterinih obvestilnikov in obrazec za naročanje nanje najdete tu.