Podarite nam 1 % dohodnine, z njim bomo 100% podprli okolje!

Dragi prijatelji, podpornice, partnerji in soaktivistke,

Preteklo je še eno leto in tu je že praznični december, v katerem razveseljujete svoje najbližje, pa tudi nevladne organizacije, kot je Umanotera. Nam lahko podarite 1 % dohodnine, kar vas za razliko od drugih daril nič ne stane, nam pa omogoča, da na področju okolja v smeri bolj trajnostne družbe še bolj zavzeto opravljamo ozaveščevalno, izobraževalno, zagovorniško in raziskovalno delo. 🎁

Z vašo brezplačno podporo bomo v letu 2022 lahko še bolj udarni in odzivni! 

 

Umanoterino delovanje lahko z 1 % dohodnine podprete na dva načina:

Obiščete lahko portal E-Davki ali pa izpolnite obrazec na tej povezavi.

 

Če se želite sprehoditi po naših preteklih projektih, akcijah in prizadevanjih, v branje priporočamo Umanoterina letna poročilaSvoje aktivnosti prav tako vestno objavljamo na svoji spletni strani ter na Facebook in Twitter profilu. Naše delovanje pa lahko spremljate tudi v obliki obvestilnikov.


Z vašo pomočjo lahko prihodnje leto dosežemo več, smo še glasnejši in bolj vidni. Obljubimo, da bomo še naprej skrbno izbirali okoljsko in družbeno prepletene boje, ki se jih bomo lotevali z odgovornostjo, predanostjo in polni aktivističnega zagona.

 

Z vašim 1 % dohodnine bomo 100% podprli okolje. 

 

Lep december vam želi ekipa Umanotere:

 

Kaj nam pomeni donacija 1 % dohodnine?

  • Počnemo lahko še več tistih stvari, s katerimi v imenu varovanja okolja komu stopimo na žulj (delo na politikah, sodelovanje v upravnih postopkih, oblikovanje alternativnih strategij in priporočil odločevalcem).
  • Ta sredstva nam omogočajo potrebno sofinanciranje projektov, kar pomeni, da zaradi teh donacij sploh lahko kandidiramo na razpisih in ohranjamo naše aktivnosti.
  • Še bolj se lahko posvetimo grajenju partnerstev za trajnostni razvoj, ker – saj vemo – »Če hočeš iti hitro, pojdi sam. Če hočeš priti daleč, pojdi skupaj.« (afriški pregovor)
  • Izvedemo lahko še več izobraževanj in delavnic ter še širše promoviramo trajnostne prakse in vam sporočamo aktualnosti s tega področja.
  • Poglobimo se lahko v še več raziskav in še več časa namenimo izvedbi pilotnih projektov ter tako na naših tleh udejanjamo načela trajnostnega razvoja v praksi.