Podnebno nevtralen kolesarski izlet po Ljubljani

V okviru konference CARE4CLIMATE: Z uspešnimi praksami do podnebne nevtralnosti Umanotera organizira kolesarski terenski izlet v Ljubljani, pri katerem bodo udeleženci od blizu spoznali nekaj dobrih podnebnih praks v prestolnici.

Kako bo potekal izlet? Na poti od prizorišča konference – Austria Trend Hotel na Dunajski cesti – do središča mesta bodo udeleženci izvedeli več o trajnostni mobilnosti v Ljubljani, obiskali eksperimentalno trajnostno proizvodno mesto Krater, pokukali v knjižnico reči ter se od dneva poslovili s kavo s pravičnim poreklom.

Interaktivni zemljevid terenskega ogleda

Visoko raven energije bodo na poti ohranjali s podnebju prijaznimi prigrizki. Izlet bo trajal okoli dve uri. Vodila ga bo Umanotera v sodelovanju z lokalnimi strokovnjaki.

 

Prijave za dogodek so zaradi velikega zanimanja že zaprte. Še vedno pa se lahko prijavite na Mednarodno konferenco LIFE IP CARE4CLIMATE: Z uspešnimi praksami do podnebne nevtralnosti brez terenskega izleta.

 

 

Terenski izlet bo Umanotera izvedla  v okviru projekta LIFE IP CARE4CLIMATE (LIFE17 IPC/SI/000007), ki je integralni projekt, sofinanciran s sredstvi evropskega programa LIFE, sredstvi Sklada za podnebne spremembe in sredstvi partnerjev projekta.