Skupaj Spodbujamo zelena delovna mesta

Novembra se bo zgodilo. Z vami.

Vabljeni na edinstveni interaktivni dogodek, prvo nacionalno konferenco Spodbujamo zelena delovna mesta, kjer sodelujejo vlada, občine, podjetja, zadruge, socialni partnerji, svetovalci za zaposlitve, strokovno-interesna združenja, banke in skladi, iskalci zaposlitve, nevladne organizacije – vsi mi in vi. 

7. november 2013, od 9. do 16. ure, Hotel Lev, Ljubljana. Več o dogodku v vabilu.

#ZDMkonf

ZDM_Logo_FINAL_01_web.jpg

Združili bomo potencial, napredek, konkurenčnost, dobre prakse, ideje za boljše življenje, nove poslovne priložnosti, ekoinovacije.

Povezali se bomo na področju ekološkega kmetijstva, trajnostne verige lesa, trajnostnega turizma, ravnanja z odpadki, socialnega podjetništva ter učinkovite rabe in obnovljive energije.

Za prihodnost, ki je že tu.

Bodite tudi vi.

Skupaj bomo poiskali odgovore na vprašanja:

  • Kaj in zakaj so zelena delovna mesta?
  • Kje so in bodo njihove poslovne priložnosti?
  • Kdo so vaši partnerji, sodelavci, stranke?
  • Kako zagotoviti podporo zelenemu razvoju?
  • Kako okrepiti politično, ekonomsko, socialno, tehnološko in pravno okolje?

Več o dogodku v vabilu.  Spremljajte potek aktivnosti tudi na Twitterju pod oznako #ZDMkonf.

Udeležba na konferenci je brezplačna. Prevajanje iz angleškega jezika bo zagotovljeno. Obvezne prijave sprejemamo do zapolnitve mest oziroma do 5. novembra na prijavnici. Dodatne informacije pri Gaji Brecelj na 01 439 4895 in gaja@umanotera.org.

Plenarni del konference lahko spremljate tudi prek neposrednega prenosa v živo na spletnem mestu http://www.studio12.tv/zelenadelovnamesta-prenos

Konferenca bo upoštevala Politiko trajnostnega naročanja Umanotere, ki izpostavlja trajnostna načela, in vabimo vas, da se nam v tem duhu pridružite. Pridite na dogodek s čim manjšim ogljičnim odtisom. Kako do lokacije?