Umanotera se pridružuje tradicionalnemu pletenju adventnih venčkov

Umanotera se bo letos pridružila tradicionalnemu dogodku: skupaj z ostalimi iniciativami, ki v slovenski prostor vnašamo pozitivne spremembe, vas pričakujemo v torek, 26. novembra, ob 18. uri na Waldorfski šoli, Streliška 12,
na tradicionalnem pletenju adventnih venčkov!
Predstavljali bomo naša družbenoodgovorna darila Krilca, pridružili se nam bosta še društvi Morigenos in Sezam, ki sta dva od prejemnikov Krilc, zadišalo pa bo tudi po kavi iz pravične trgovine 3muhe!

Vsak udeleženec bo spletel svoj advetni venček in mu priložil božično željo. Poleg nas bodo predbožično vzdušje ustvarjali še člani Ekologov brez meja, Simbioze, Vive, Srca Slovenije in Sile, biodinamiki, prišli pa bodo tudi stalni gostje – od igralcev, pevcev, modnih oblikovalcev, likovnih umetnikov, … do drugih ljudi iz javnega življenja.

Dogodek pa ne bo samo edinstvena priložnost, da na kupu in v nadvse prijetnem vzdušju ujamete številne nevladne organizacije, pač pa tudi lepa gesta: venčki bodo naprodaj na waldorfskem božičnem semenju v soboto, 30. novembra, celotni izkupiček od prodanih venčkov pa bo šel v dobrodelne namene, za boljše pogoje dela šole.

Vabljeni torej v torek, 26. novembra, med 18. in 20. uro v Waldorfsko šolo, da se spoznate z nami in našim delom. Spremljajte nas na Twitterju pod #UmAdvent.