Usposabljanje za koordinatorje skupnostnih projektov [VABILO]

Po uspešno izvedenem prvem usposabljanju za koordinatorje skupnostnih projektov vas v Umanoteri in društvu Focus ponovno vabimo na

usposabljanje za koordinatorje skupnostnih projektov, ki bodo prispevali k blaženju podnebnih sprememb.

 

Usposabljanje, ki bo praktično naravnano in namenjeno pripravi načrtov konkretnih skupnostnih projektov udeležencev usposabljanja, bomo izvedli v spomladanskem času leta 2021. Uvodna delavnica bo potekala 30. marca 2021 v dopoldanskih urah prek spletne aplikacije Zoom.

Kot posebno dragocenost usposabljanja izpostavljamo mentorsko podporo s strani strokovnjakov, ki so že izvedli skupnostne projekte, in sodelavcev Umanotere in Focusa, ki bodo udeležencem na voljo pri načrtovanju njihovih skupnostnih projektov.

Udeležba na usposabljanju je brezplačna. Vabilo na usposabljanje je na voljo tukaj.

Obvezne prijave sprejemamo do zapolnitve (največ 12) mest na prijavnici. Prosimo, da pred prijavo presodite, ali bo časovni vložek za aktivno sodelovanje v času usposabljanju za vas sprejemljiv.

 

Dodatne informacije pri Renati Karba na 01 439 7100, renata@umanotera.org.

 

 

 

Usposabljanje izvajata Umanotera in društvo Focus v okviru projekta LIFE IP CARE4CLIMATE (LIFE17 IPC/SI/000007), ki je integralni projekt, sofinanciran s sredstvi evropskega programa LIFE, sredstvi Sklada za podnebne spremembe in sredstvi partnerjev projekta.