Vabljeni na 2. nacionalno konferenco Spodbujamo zelena delovna mesta

Vabimo vas na 2. nacionalno konferenco Spodbujamo zelena delovna mesta, ki bo v torek, 4. novembra 2014, od 9. ure dalje v hotelu Lev v Ljubljani. Na dogodku bomo podelili nagrade trem najboljšim praksam, izbranim na nagradnem natečaju Partnerstva za zelena delovna mesta. Nagrade bo podelil osrednji govorec profesor Luigi Bistagnino. Video prenos v živo: http://www.studio12.tv/zelenadelovnamesta-prenos.

Na konferenci pričakujemo predstavnike vlade, občin, podjetij, zadrug, socialnih partnerjev, svetovalcev za zaposlitve, strokovno-interesnih združenj, bank in skladov, iskalce zaposlitve, nevladne organizacije in medije. Konferenca je sicer nadgradnja oz. nadaljevanje lanske 1. nacionalne konference Spodbujamo zelena delovna mesta in hkrati zaključek celoletnega projekta Spodbujamo zelena delovna mesta, v okviru katerega smo med drugim izdali tudi Analizo o stanju, potencialih in dobrih praksah na področju zelenih delovnih mest v Sloveniji.

Več o dogodku najdete v spletnem vabilu, na spletni strani projekta Spodbujamo zelena delovna mesta, na Twitterju pa pod oznako #ZDMkonf.