Vabilo na posvet Veliki infrastrukturni projekti

Slovenska vlada v teh dneh predstavlja prednostna področja svojega delovanja, med katerimi so tudi veliki infrastrukturni projekti. Da ne bi ponavljali napak iz preteklosti – spomimo se samo TEŠ 6 in avtocestnega programa – in ker že prepoznavamo podobne sistemske vzorce odločanja o takšnih naložbah, organiziramo v Umanoteri v okviru mreže Plan B za Slovenijo skupaj z Inženirsko zbornico Slovenije in Fakulteto za arhitekturo brezplačni javni strokovni posvet Veliki infrastrukturni projekti v Sloveniji: od zgrešenih do trajnostnih naložb, ki bo v petek, 6. februarja 2015, od 9. do 13. ure na Fakulteti za arhitekturo v Ljubljani.

veliki_infra_projekti

 

Svoje poglede na prihodnost infrastrukturnih projektov bodo med drugim predstavili tudi predsednik vlade Miro Cerar, evropska komisarka Violeta Bulc, evropski poslanec Igor Šoltes, Dejan Makovšek (OECD) in predsednik Inženirske zbornice Slovenije Črtomir Remec.

Celotno vabilo na posvet je na voljo na tem spletnem naslovu

Prijave na brezplačni dogodek so obvezne, sprejemamo pa jih do zapolnitve mest oz. 3. februarja 2015 z izpolnjeno spletno prijavnico.

Dodatne informacije: Andrej Gnezda na tel.: 01 439 7100, andrej@umanotera.org