S prijavo na naše novice in obvestila se strinjate s pravili uporabe osebnih podatkov po Splošni uredbi EU o varstvu podatkov – GDPR (General Data Protection Regulation). Vaš elektronski naslov uporabljamo zgolj za potrebe obveščanja prek e-novic in ga bomo hranili do vašega preklica oziroma do uveljavljanja pravice do izbrisa.

Vaših podatkov ne delimo s tretjimi osebami. Vaši osebni podatki so v Umanoteri obravnani z največjo mero zaupnosti. Do podatkov lahko z geslom dostopajo zgolj zaposleni v Umanoteri ter pogodbeni izvajalci, s katerimi je Umanotera v sklenjenem razmerju. V skladu z uredbo GDPR imate pravico, da do svojih osebnih podatkov dostopate in jih urejate. Kontaktirate nas lahko kadarkoli želite, če vas zanima, katere vaše podatke imamo in kako jih uporabljamo. Prav tako lahko od nas kadarkoli zahtevate, da vaše podatke popravimo ali jih izbrišemo iz seznama.

Vaše podatke obdeluje Umanotera, Slovenska fundacija za trajnostni razvoj, Trubarjeva 50, 1000 Ljubljana, tel.: 01 4397 100, e-naslov: info@umanotera.org.